Метални конструкции

Метални конструкции

Предмет на дейност на Дружеството са:
- проектиране на стоманени конструкции;
- цялостно изграждане на сгради със стоманена носеща конструкция с различно предназначение;
- цялостно изграждане на складови халета от стоманени конструкции;
- изграждане, ремонт и поддръжка на производствени инсталации за преработка на суровини;
- изграждане на спортни съоръжения – стадиони, тренировачни бази, закрити игрища;
- изграждане на складове и силузи за земеделска продукция;
- реконструкция и укрепване на вече съществуващи сгради. 


Основната продукция на фирмата са стоманени конструкции за складове и закрити търговски площи, както и подсилени стоманени конструкции, предназначени за изграждането на производствени халета. Извършва се изработка и монтаж на конструкции по проект на клиента. Допълнителна дейност  е заготвянето на метални елементи, част от  други по-големи и изградени от разнородни материали обекти. Извършва се подфлюсово заваряване на съставни профили, както и огъване на тръби с диаметър до 325мм.

Персоналът на Металстрой варира от 30до 100 работника в зависимост от обема на поетите поръчки. Длъжностите включват: заварчици, бояджии, общи работници, оператори на машини, монтажници. 

Проектите могат да варират от производството на няколко тона конструции за малък склад, до хиляди тонове за големи и високи структури. Производственият процес започва след осигуряването на подробни чертежи, разработени и подписани от лицензиран конструктор, даващи информация за всеки аспект и елемент от конструкцията на база зададените параметри на сградата от архитекта. На базата на тези чертежи, ние изработваме подробни работни чертежи за всеки един елемент от конструкцията. След съобразяване с начина на монтаж на обекта се пристъпва към изработване на конструкцията. Всеки елемент се реже до зададената дължина, пробива се и се подлага на допълнителна обработка. Прави се контролна сглобка, когато е възможно. След това се почиства, грундира се или се поцинкова  в зависимост от изискванията на проекта. Всички елементи се групират и товарят по реда на тяхното монтиране на строителния обект.

Принципно производството на 1 тон конструкция отнема между 10-20 часа в зависимост от сложността на конструкцията. Разходите за производство и монтаж на конструкция варират в зависимост от вида на конструкцията, броя на елементите, сложността на сглобяване, условията на труд на обекта.

Монтажниците са видимата част на процеса „производство и монтаж на стоманена конструкция“, тъй като те извършват фактическата монтажна дейност на обекта. Монтажът представлява сглобяване на компонентите в последователност, докато осигуряват стабилност на частично завършената продукция. Групата за монтаж отговаря за завършения вид на обекта и дали клиентът ще остане удовлетворен от завършената конструкция.

Име: *
Телефон: *
Е-майл: *
Вашето запитване: *